Teknisk support

Vi hjälper dig att lösa tekniska frågor runt ZF-produkter.

Våra tekniker hjälper dig att hitta den bästa lösningen då fel uppstått, och vid behov kan våra fältservicetekniker besöka dig för att genomföra felsökning med diagnostiska tester.

Fordonskomponenternas ökande komplexitet och den ständigt pågående utvecklingen av elektronik är stora utmaningar för de som utför reparationer och underhåll. ZF erbjuder den optimala lösningen för dessa utmaningar med ZF-Testman diagnossystem.

Med hjälp av ZF-Testman är vi perfekt rustade för dagens och morgondagens utmaningar med effektiv och precis diagnostik. ZF-Testman är basen för ekonomiskt underhåll, professionella reparationer och effektiv kördynamik. ZF-Testman tillhandahåller bland annat följande funktioner:

  • Läsning och radering av felkoder
  • Loggning av mätdata
  • Guidad felsökning
  • Mjukvarunedladdning
  • Utläsning av statistiska data
  • Kalibrering av vissa funktioner

ZF-oljor och ZF-originalfilter är viktiga komponenter för alla våra transmissioner och axlar. Att efterfölja rätt oljebytesintervall säkerställer hög växlingskomfort, bästa köregenskaper och lång livslängd för din ZF-enhet.

Välj olja för din produkt

Go to lubricants list - Användbar information om smörjmedel, deras användning och egenskaper.

Go to lubricants overview - Här hittar du produktdatablad samt säkerhetsdatablad (SDB) för ZF-oljor på svenska.

 

Genom våra fullt utbildade och certifierade ZF-servicetekniker åtar vi oss reparationer med bibehållen garanti.

Beskriv det problem du upplever, och vårt supportteam kommer att ge dig råd om det bästa tillvägagångssättet för att få dig tillbaka på vägen med ett så kort driftstopp som möjligt. 

När du kontaktar oss för teknisk support eller beställning av reservdelar, behövs informationen från Pos. 2 & 3, se till att du har informationen från typskylten tillgänglig. Typskylten identifierar också oljetyp, se Pos. 10.

 

teknisk support

Teknisk support
Ring:
+46 8 92 30 58
Mejla:
Skicka epost